27 13 76 14 info@mikbechmann.dk

Kontakt mig idag

Persondata

Besøg mig

Vejlsøvej 51 Blok O 2. sal
8600 Silkeborg

Kontakt mig

+45 27 13 76 14
info@mikbechmann.dk

Åbningstider

Man-Fre: 8:00- 17:00
Lør-Søn: Lukket

Ved du hvad der motiverer dig?

Se Mik’s Profil

Stressmentor.nu

Vil du vide mere om, hvordan jeg uddanner mennesker med vidt forskellig baggrund til at blive ressourcestærke nøglepersoner, der kan arbejde med stresshåndtering og stressforebyggelse?

Om du arbejder i HR, som coach eller er leder, så er uddannelsen relevant for dig. De styrkebaserede metoder og værktøjer, som vi tager udgangspunkt i, skaber resultater fra dag et på uddannelsen.

Stressmentoruddannelsen kvalificerer dig til at nedbringe stress, udvikle organisationer og skabe arbejdsglæde, motivation og trivsel. Du lærer at forstå stress, at identificere stresssymptomer blandt medarbejdere og kollegaer samt at iværksætte styrkebaserede mestrings-strategier med afsæt i positiv psykologi, som mindsker stresspåvirkninger både på individuelt og organisatorisk niveau.

“Endelig Stressfri Pakken”

Eller har du brug for en coach i SIlkeborg, der kan hjælpe dig til at blive stressfri?

Når du er ramt af stress, kan det være svært at tro på, at stressen nogensinde vil slippe sit tag i dig, men det vil den!
Gennem tålmodighed, ro og små skridt i den rigtige retning vil du mærke stressen forsvinde.

Stresscoaching  er en målrettet proces, hvor du lærer dine stresssymptomer og stressårsager at kende. Du får konkrete redskaber til at fjerne nye stressfaktorer, og sammen finder vi frem til, hvorfor du blev ramt af stress, og hvad du kan gøre, for at det ikke sker igen. Vi hjælper dig trin for trin, så du igen får skabt balance i arbejdslivet og privatlivet.