27 13 76 14 info@mikbechmann.dk

FIND DIG SELV

FIND BALANCEN

Trods de bedste hensigter og forudsætninger lykkes det os ikke altid at holde balancen i livet. Nogle gange kan ubalancen medføre en stressreaktion, der kan udmunde i en stressbelastning. Jeg hjælper privatpersoner og medarbejdere i virksomheder til at genfinde balancen. En tidlig indsats mod stress er altafgørende for hvor hurtigt man kommer tilbage igen.
Alle mennesker kan får stress – og alle kan komme af med det igen. Jeg hjælper som vejleder og sparringspartner igennem hele processen, med konkrete råd, opgaver og små udfordringer. Det er de små skridt der gør forskellen.
Processen forløber i 4 faser, der er specielt udviklet til at hjælpe belastede mennesker sikkert og effektivt tilbage i overskud og balance. Altid med fokus på den enkeltes situation.

“EFFEKTIVT, NÆRVÆRENDE OG FORTROLIGT FORLØB
ACCEPT AF STRESSEN
FÅ STRESS UD AF KROPPEN
STOP YDERLIG SKABELSE AF STRESS
FOREBYG STRESS”

BLIV STRESSFRI NU

JEG HAR SELV VÆRET RAMT AF STRESS
Mine fingre frøs til is og jeg turde ikke tage telefonen når der ringede et ukendt nummer.

Sådan var det for mig da jeg blev ramt!- Men vi reagerer vidt forskelligt på stress og det der stresser den ene kan en anden være lige glad med. Jeg hjælper med at skabe OVERBLIK, FORSTÅELSE OG HANDLING. Overblik over hvad der er sket – forståelse for hvorfor det er sket og effektiv handling der skaber forvandling. Der findes ingen quickfix mod stress, men med den rette tilgang kommer du hurtigt tilbage i balance.

Er du mere irritable end normalt, sover du dårligere, mister du nemt overblikket, glemmer du ting, undgår du social kontakt eller er du mere trist?
Det er nogle af de tegn på en overbelastning, som du skal være opmærksom på. JO FØR DU REAGERER – JO HURTIGERE ER DU TILBAGE I BALANCE
Mik Bechmann - Stressforebyggelse og -håndtering - Motivation og Balance

KUNDE UDTALELSER

Hvad siger kunderne?

Jeg har et bredt udsnit af kunder, med vidt forskellige mål.

Fælles er at de ønsker handling og udvikling!

Læs her hvad de siger om forløbet

Rasmus Guldhammer – professionel cykelrytter

"Jeg fik min selvtillid igen, min tro på mig selv og det føltes som om at min rygsæk blev tømt! 

Mik hjalp mig til at finde mig selv igen, og en ting jeg altid vil huske på er at man er sin egen helt! Nogen gange kan man ikke selv se det, men et lille skub i den rette retning er en god start.

Jeg havde ikke fundet mig igen, uden det lille skub! Tusind tak til Mik"

Dorte Steen - Aarhus Erhvervsakademi

"Som led i et undervisningsforløb i ledelse og organisation for 3 hold finansøkonomer, bad jeg Mik introducere de studerende til begrebet stress, stressorer og stresshåndtering.

Jeg var fuld af beundring for den måde, hvorpå Mik tryllebandt de studerende og med sin skarpe,engagerende og humoristiske facon fik øget deres forståelse for, hvad stress egentlig er og hvad man selv kan gøre, for at undgå at blive stresset.

En stor tak til Mik for et kompetent og underholdende foredrag, som sad lige i øjet i forhold til målgruppen."

v

Mads Jensen – chef ved Jorton

De bedste anbefalinger herfra.
Mik er en utrolig rar og sympatisk person, som man føler sig fuldstændig tryg ved at snakke med.
Vil give Mik 6 stjerner, ud af 6 mulige 🙂

Kontakt mig idag

Persondata

Mik Bechmann
27 13 76 14
info@mikbechmann.dk

CVR 33 82 93 61