27 13 76 14 info@mikbechmann.dk

Hypnose

i Silkeborg

Overvind negative blokeringer,

præstér bedre og nå dine mål

Hypnose i Silkeborg
Ønsker du varige forandringer og resultater?

Hos Hypnose i Silkeborg kommer du godt på vej.

Hypnose kan bruges i alle former for forandringsprocesser og det har en positiv effekt i forbindelse med en lang række udfordringer, såvel fysiske som psykiske.
Til en start vil jeg fastslå, at hypnose er veldokumenteret behandlingsform, der kan bruges til meget andet end underholdningsprogrammer på tv. Hypnose hjælper dig til at komme i kontakt med underbevidstheden og derved skabe varige forandring, som er rodfæstede i dit inderste.
Jeg hjælper min klienter med…
 • Slip stress        
 • Angst
 • Vægttab
 • Rygestop
 • Selvværd
 • Fobier
 • Depression
 • Eksamens angst
 • Jalousi
 • Uro
 • Søvnproblemer
Hvad er hypnose?

Hypnose er et stærkt redskab, som kan hjælpe til at skabe positive, varige forandringer og resultater.

Ved hjælp af hypnosen kan man skyde genvej til underbevidstheden og hurtigt ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende. Det er et kraftfuldt værktøj og for at forstå hypnosen er det vigtigt at forstå hvordan vores sind fungerer.
Når vi er ved bevidsthed har vi evnen til at tænke logisk og analytisk, men det bevidste sind har kun begrænset hukommelse, som kun kan tænke på ca. syv informationer på én gang – hvorimod det ubevidste sind kan fokusere på 4,5 millioner informationer ad gangen. Vores ubevidste er altså en slags biologisk harddisk, hvor alt lagres: Det vi ser, hører, smager, dufter, fornemmer, osv.
Underbevidstheden

Vores underbevidsthed er dermed vores største ressource, når vi ønsker at skabe varige, positive forandringer. Vores bevidste sind vurderer alting struktureret, mens vores ubevidste sind gør det den forestiller sig, på baggrund af alle de indre lyde, billeder, dufte og kropsfornemmelser vi har med os fra tidligere erfaringer. Disse forestillinger påvirker imidlertid vores sindstilstand, der påvirker vores følelser, som påvirker vores fysiologi og skaber en tilsvarende adfærd. Der sker en slags dominoeffekt.

Med hypnosen kan vi bruge forestillingsevnen positivt til at aktivere en ønsket forandring og adfærd. Hypnose er redskabet, som går bag om bevidstheden og taler direkte til og med underbevidstheden. Det ubevidste sind tager naturligt imod forslagene om de positive forandringer, så det bliver lettere at føre ud i livet.
Derfor skal du vælge Hypnose i Silkeborg

Sådan foregår det hos Hypnose i Silkeborg: Når du ankommer til en behandling hos mig starter vi med en samtale, hvor udfordringen, begrænsningen eller blokeringen bliver talt igennem, samt hvilken forandring du ønsker. Vi afklarer sammen hvor fokus skal ligge i behandlingen, så du har mulighed for at nå dit mål med behandlingen.

Jeg forklarer hvad der kommer til at ske under hypnosen og du har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål før selve behandlingen starter. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas.
Det varierer hvor mange sessions der er behov for, før du får succes med behandlingen. Det er ikke et ”quick-fix”, men kræver åbenhed og ærlighed, både over for mig og over for dig selv. Mange oplever at der sker forandringer efter første session, men det helt normalt, at det tager længere tid at få succes, hvis der er tale om dybtliggende blokeringer.
Sådan ved du, at du er i hypnose

Hypnose er en bevidsthedstilstand, hvor du er helt afslappet, og kan som sådan ikke mærkes. Du er stadig ved bevidsthed og jeg taler med og til din underbevidsthed – og for hver gang du er i hypnose vil du typisk gå dybere og dybere ned i afslappelsen. Din hypnoseoplevelse afhænger af, hvilke forslag og instruktioner jeg giver dig, samt om du følger disse og i hvilket omfang.

Du hører næsten alt, der bliver sagt og gjort, når du er i hypnose. Det er dog ikke ualmindeligt, at man kan glemme ting, der er sket undervejs, på samme måde som under en længere samtale.

Er hypnose for alle?

Alle kan hypnotiseres – hvis de ønsker det.

Det er dog vigtigt at pointere, at alle der er i hypnose oplever det forskelligt. Fælles for stort set alle er, at det føles afslappende og fyldt med velvære og ro, at være i hypnose. Hos Hypnose i Silkeborg oplever langt de fleste klienter en forløsning straks efter behandlingen, samt at de når ind til kernen af de oplevede udfordringer. Desuden er det helt essentielt, for at du får succes med hypnosen, at du har tillid til hypnosen som behandlingsform og mig som behandler. Ellers opnår du formentlig ikke de ønskede resultater.

Kontakt mig idag

Persondata

Mik Bechmann
27 13 76 14
info@mikbechmann.dk

CVR 33 82 93 61