27 13 76 14 info@mikbechmann.dk

UDBUD

Vi søger hjælp til rådgivning

Ansøgningsfrist d. 29. maj 2020

Udbud

Kan du hjælpe os?

 

Mik Bechmann har siden 2012 hjulpet individer og organisationer med udvikling indenfor kommunikation, personlig udvikling og relationer med konkrete værktøjer til at skabe et bedre arbejdsmiljø og øge effektiviteten hos den enkelte. Rådgivningen har typisk været i form af fysiske møder og direkte undervisningen. De seneste måneder med Covid-19 har tydeliggjort behovet for at se på den fremtidige strategi

Hvis du tænker at du kan hjælpe mig i denne process, så læs videre og send gerne et tilbud.

 

For uddybende spørgsmål send det til info@mikbechmann.dk eller ring på 27137614

 

 

 

Mik Bechmann - Motivation og Balance - Stressmentor - Uddannelse

Mik Bechmann ønsker hjælp til at få udarbejdet en strategi for hvordan jeg kan øge mit salg af mine ydelser på coaching, hypnose, uddannelser og ledersparring. Der ønskes hjælp til at gennemføre en analyse af min nuværende forretning for at kunne sætte mål og prioritere de enkelte ydelser. Derudover skal der lægges en strategi og plan for at få skabt mere opmærksomhed omkring disse. Strategien skal både indeholde anvisninger til off-line og on-line virkemidler. Konkrete skal der lanceres et nyt uddannelsesforløb målrettet ledere indenfor sportens verden. I udviklingen og lanceringen af denne ydelse skal jeg have hjælp til at få lavet en marketing plan.  Den samlede plan skal leveres i en faseopdelt handlingsplan.

Tilbud skal afgives senest fredag d. 29/5 2020

I tilbud skal fremgå en tydelig beskrivelse af opgaven. Den samlede pris for opgaven samt forventninger til indsatsområder, timeantal og timepris. Forståelsen af opgaven skal fremgå og der skal beskrives, hvilke medarbejder kompetencer, der er tilgængelig for de enkelte delopgaver. I tilbud skal det fremgå, at det er afgivet til Mik Bechmann med CVR 33 82 93 61 – med titlen ”Strategi plan – rådgivning”

Kontakt mig idag

Mik Bechmann
27 13 76 14
info@mikbechmann.dk

CVR 33 82 93 61